Oldal teteje

április 2013

Igazi örömkönnyek a hétvégi versenyeken!

Eseménydús hétvégén vagyunk túl, ugyanis szombaton és vasárnap is országos táncversenyen vettek részt egyesületünk táncosai! Szombaton a nagylányaink Pirosszkák és 6 párosunk küzdött meg a legjobb helyekért. Pirosszkák csapata a 12. helyen zárta a verseny felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában. Children párosunk Csanki Gábor és Drabant Kimberli  az ország 13. legjobb párosaként végeztek.

Agárdi edzőtábor 1. játék

Kedves Táborozó!

Nemsokára indul a Masters SE nyári agárdi edzőtábora, de a játék, a vetélkedő már ma elkezdődik!
Játssz velünk Te is értékes pontokért, melyekkel majdani csapatodat gazdagíthatod!

A vetélkedő első feladata:
A 2013. április 27-ei Országos Versenyen kerül megválasztásra a Magyar Táncsport Szakszövetség Akrobatikus Rock And Roll Szakágának Sportolói Bizottságának tagja.
Kérdésünk, hogy ki a leköszönő Sportolói Bizottsági tag, aki eddig a Magyar Táncsport Szakszövetség Sportolói Bizottságának Elnöke is volt egyben?

Ki a leköszönő Sportolói Bizottsági tag, aki eddig a Magyar Táncsport Szakszövetség Sportolói Bizottságának Elnöke is volt egyben?

Kiváló eredmények a krakkói Világ Kupán!

A Masters Sportegyesület párosai kitűnően szerepeltek a 2013.04.20-án Krakkóban megrendezett akrobatikus rock and roll Világ Kupán!

Versenyinformációk 2013.04.06-07.

A hétvégi területi és országos akrobatikus rock and roll versenyek információi megtalálhatók a Versenyidőpontok - eredmények 2013 menüpont alatt.

Ingyenes alaptechnikai workshop

A Masters Sportegyesület tanítványai számára ingyenes alaptechnikai edzéseket (workshopokat) szervez.
Az edzéseket elsősorban versenyző tanítványainknak ajánljuk, azaz háziverseny szinttől egészen a világversenyekre készülő táncosaink számára.