Oldal teteje

Eredmény hegyek a területi versenyen!

Eredmény hegyek a területi versenyen!

Az idei év utolsó akrobatikus rock and roll területi versenyén (október 27-én), ismét hatalmas sikereket ért el egyesületünk. Mindamellett, hogy rengeteg csapattal és párossal indultunk a versenyen, szinte kivétel nélkül mindenki mosolyogva térhetett haza.

Children kisformációs kategóriában két csapatunk is megmérettette magát, melyek közül a Jolly Joker (edző: Sárdi Anita) a négylevelű lóherék és persze fantasztikus tánctudásuknak köszönhetően a  3. helyen, míg a Shake-R (edző: Zsigmond Szilvia) vagányságukkal, különleges koreográfiájukkal és persze ügyességükkel az  5. helyen zárhatták versenyt. Ezzel mindkét csapat elérte, hogy a magyar bajnokságon indulhassanak.

Children nagyformációs kategóriában a Zűrmanók csapata (edző: Sárdi Anita/ Sárfy Krisztina) a zsűri egyöntetű véleménye szerint is a jól megérdemelt 1. helyre állhattak fel.

Children páros kategóriában 3 párosunk is nevezett a versenyre, melyből Kovács Kornél (Tornádó SE) és Korpás Petra (edző: Sárdi Anita) elhozhatta az aranyérmet, míg Csanki Gábor – Simon Petra (Zsigmond Szilvia/ Szeder Zsófia) második közös versenyükön 7. helyen, Ekler Kristóf- Bihari Luca (edző: Szeder Zsófia) első területi versenyükön 8. helyen végeztek.

Junior kisformációs kategória is bővelkedett Masters SE csapatokban és sikerekben egyaránt. Rocky Láz (edző: Sárdi Anita) a változatos mixer koreográfiájukkal a dobogó 3. fokára állhattak fel.  A Little Dancers (edző: Szeder Zsófia) csapata egyedi, pörgő Colás táncukkal az 5. helyen, a BanánBuborékok első területi versenyükön a 7. helyen végeztek.

Nem csak kis-, nagyformációink is 3 csapattal tartották rettegésben a mezőny többi egyesületét, nem oktalanul, hisz a Charlies Angels (edző: Sárdi Anita) 2. helyen, a Fifth Avenue (edző: Sárdi Anita/ Zsigmond Szilvia) a 3. helyen, míg a Smarties (edző. Szeder Zsófia) új DJ-s pezsdítő kürjükkel az 5. helyen zárhatták a versenyt.

Junior páros kategóriában csupán döntő került megrendezésre, ahol is Páli Szabolcs (Musztáng SE)- Major Nelli (edző: Sárdi Anita) a 4. helyet, Zsolnai Regő (Tornádó SE)- Fekete Csilla (edző: Zsigmond Szilvia) 7. helyet szerezték meg maguknak.

Párosaink szép sikereket könyvelhettek el maguknak serdülő kategóriában is, hiszen Farkas Gergely- Dobay Dóra (edző: Szeder Zsófia) a Masters SE legeredményesebb párosaként a dobogó 2. fokára állhatott. A 3. helyet sem „adtuk” másnak, így azt az egyesület legújabb serdülő párosa Gyömbér Péter ( Négy Muskétás SE)- Sándor Fanni (edző: Sárdi Adrián/ Sárfy Krisztina) szerezte meg. Gábor László- Laub Petra (edző: Sárdi Anita) párosa pedig a szintén nagyon szép 6. helyet érte el.

Felnőtt kategóriában Pirosszkák nemzeti kisformációnk (edző: Sárdi Anita/ Sárdi Adrián) igazán nehéz és kiegyenlített mezőnyben az előkelő 4. helyen zárták a versenyt, ezzel kvalifikálva magukat a Magyar Bajnokságra.

Gratulálunk minden Masters SE versenyzőnek, az idei év területi versenyei bőven tartogattak meglepetéseket és fantasztikus eredményeket. Így tovább az idei év utolsó versenyein, az akrobatikus rock and roll Magyar Bajnokságokon Vácon és Pécsett.

adrian képe
Szerző
Sárdi Adrián
E-mail: sardi.adrian@mastersse.hu
.