Oldal teteje

Kiváló eredmények a krakkói Világ Kupán!

TOVÁBBI KÉPEK

A Masters Sportegyesület párosai kitűnően szerepeltek a 2013.04.20-án Krakkóban megrendezett akrobatikus rock and roll Világ Kupán!
A hatalmas, 90 indulót felvonultató serdülő kategóriás versenyben Meskó Alex és Kaltenecker Luca képviselte a Masters Sportegyesületet és hazánkat Krakkóban. Alex és Luca az elődöntőből egyenes ágon, a bravúros 19. helyen harcolta ki a továbbjutást. Végül a negyeddöntőben bemutatott táncuk az ugyancsak remek 28. helyet érte, és így is csak alig-alig maradtak le a 24. párosos középdöntőről.

Felnőtt B kategóriában a Magyar Válogatott tagjaként Ihász Tibor és Rajnai Barbara szállt harcba a 36, ebből 6 magyar páros részvételével megrendezett B kategóriás Világ Kupában.
Tibi és Barbi hatalmas küzdeni tudásról tettek tanúbizonyságot, így a rájuk jellemző akarattal és kiváló állóképességgel, 7 kört végigtáncolva, csak a világ legjobb orosz párosait maguk elé engedve végeztek a kiváló 5. helyen. Büszkén mondhatjuk, hogy kategóriájukban a legeredményesebb magyar párosként képviselték egyesületünket.

Tibi és Barbi versenyzését a WebEye gépjármű követési szolgáltatást nyújtó Lambda-Com Kft. támogatja. Támogatásukat ezúton is köszönjük!

adrian képe
Szerző
Sárdi Adrián
E-mail: sardi.adrian@mastersse.hu
.