Oldal teteje

Masters SE - Akrobatikus rock and roll tanfolyamok

Masters SE tánc akrobatikus rock and roll Budapest

Hozd tűzbe a színpadot velünk!

Az akrobatikus rock and roll táncműfaj egy olyan vagány, modern, napjaink zenéire épülő sportág, ahol dinamikára, gyorsaságra, állóképességre, és atletikus erőnlétre tehetsz szert. Emellett fantasztikus show műsorokban vehetsz részt, melyeket kitörő tapsviharral jutalmaz a közönség.
Így amikor a koreográfiáddal a színpadra állsz tudod, hogy minden befektetett energia megérte a fáradtságot. A versenyek izgulással teli oldala mellett, barátaiddal, edzőiddel és szüleiddel egy olyan élményt élhetsz át, amelyet máshol nem kaphatsz meg.
A csinos lányok csillogó fellépőruhái, a csajokat dobáló izmos fiúk, a tomboló közönség, a sok móka és humor mind olyan kelléke ennek a táncnak, amely a versenyeken elért eredményektől függetlenül széppé teszik azt.
Bizony a versenyzőink néhány hétvégéjüket nem otthoni pihenéssel töltik el. Viszont a versenyek alkalmával életre szóló barátságokat kötnek, sportszerűséget, kitartást és küzdést tanulnak, továbbá megannyi szeretetet kapnak egymástól, edzőiktől és a közönségtől. Az érem a nyakukban pedig csak hab a tortán!
Nézd meg képeinket Facebook oldalunkon, hogy lásd milyen derűs táraság és jó hangulat vár rád a Masters SE-ben!
A képeken látható versenyzőink már tagjai ennek a csodálatos világnak, melynek most Te is részese lehetsz!

Gyere és táncolj velünk Magyarország egyik legeredményesebb és legvidámabb akrobatikus rock and roll egyesületében a Masters SE-ben!

Egyesületünk tánc órái, edzései Budapest, Érd, Diósd, és Tárnok települések több helyszínén megtalálhatóak.
Tanfolyamainkra elsősorban általános iskolás korú gyerekek jelentkezését várjuk, de vannak óvodás és felnőtt csoportjaink is.
Annak érdekében, hogy megtalálhassuk a számodra legmegfelelőbb csoportot kérünk érdeklődj központi e-mail címünkön (info@mastesse.hu), vagy telefonon az alábbi elérhetőségen.

További információ tánctanfolyamainkról:

Érd, Diósd, Tárnok, Budapest IX és XI kerület 
- Sárdi Anita Flóra telefon: +36/20/562-0165
e-mail: info@mastersse.hu

adrian képe
Szerző
Sárdi Adrián
E-mail: sardi.adrian@mastersse.hu
.