Oldal teteje

Remekeltek ismét a Masters SE versenyzői a 2napos OB-n!

Remekeltek ismét a Masters SE versenyzői a 2napos OB-n!

Idei szezon 2 napos akrobatikus rock and roll országos bajnoksága ismét szép sikereket hozott egyesületünknek, és a hosszú egész éves munka, edzés meghozta a várva várt sikereket! Igazán büszkék voltunk minden kis Masters-re 

Szombaton formációink mérettették meg magukat Gyöngyösön.

Junior nagyformációink 2 helyet is elfoglaltak a dobogón.  Dolce Vita csapata különleges „idős” koreográfiájával a kiemelkedő ezüstérmet hozhatta haza, míg a Fifth Avenue csapata miközben New Yorkig repített minket bronzéremmel térhetett haza!
Legkisebbjeink nagyformációs kategóriában szintén éremmel büszkélkedhettek, hiszen a Zűrmanók csapata 2. helyen végzett.
Nagyon gratulálunk nagyformációinknak!
Ezután a kiscsapatok mutatták be tudásukat, melyek igen csak elnyerték a zsűri tetszését, hiszen junior kategóriában a Rakéták csapata meg sem állt a dobogó legfelső fokáig és egy csillogó aranyéremmel a nyakukban zárták a versenyt! Ez valóban kiemelkedő eredmény, hiszen korosztályuk legfiatalabb csapatáról van szó!
Junior kategóriában a Rocky Láz csapata 8. helyen „keverte a koktélokat”!
Children kisformációs kategóriában sem mehettünk haza érem nélkül, hiszen itt a Jolly Joker csapata nyerte meg kategóriájában a versenyt. Szerencsét hozó táncuk lenyűgözte a zsűrit 
Ebben a kategóriában „vad motorosaink” csak épphogy lecsúsztak a dobogóról, a Shake-R csapata 4. helyen zárta a versenyt. Egyedi jelmezük, ötletes koreográfiájuk az ország 4. legjobbja lett!

Szombati sikerek után, másnap újult erővel vágtak neki a versenynek párosaink, illetve felnőtt nemzeti formációnk!
Egyetlen Masters-es felnőtt nemzeti kisformációnk, a Pirosszkák csapata, ebben a nehéz mezőnyben, akrobatikával nehezített táncukkal a fantasztikus 5. helyen végzett.
Legkisebb párosunk Kovács Kornél (Tornádó)- Korpás Petra párosa, nem is teljesíthetett volna jobban, hiszen ők hozták el children kategóriában az aranyérmet, a zsűri egyöntetű véleménye szerint!!!
Következő korosztályban, több párosunk is számot tett tudásáról. Gábor László- Szalma Borka párosa a 15. helyen végzett, rengeteg páros közül.
Gyömbér Péter- Sándor Fanni, egyesületünk friss szuper párosa a 8. helyet vívta ki magának.
Junior kategóriában sem maradtunk érem nélkül, hiszen Király Ádám (Rock and Magic)- Czetl Fanni párosa az Európa Bajnoki arany után, természetesen az országos aranyérmet is kivívták maguknak. GRATULÁLUNK A HAZAI ÉS NEMZETKÖZI SIKEREKHEZ IS!
Ebben a kategóriában másik, viszonylag rövid ideje együtt táncoló párosunk, Zsolnai Regő (Tornádó)- Fekete Csilla duója a 11. helyen végzett.

Már csak egy országos verseny választ el minket a jól megérdemelt pihenéstől, reméljük folytatódik a sikerszéria, és ilyen fantasztikus eredmények születnek!
Egyesületünk, az edzők, nem csak az eredményekre büszkék, hanem arra a fantasztikus csapatszellemre, egymásnak való szurkolásra és buzdításra mellyel a versenyzők bíztatták egymást a megmérettetések alatt!

HAJRÁ MASTERS, BORN TO BE MASTERS 

adrian képe
Szerző
Sárdi Adrián
E-mail: sardi.adrian@mastersse.hu
.