Oldal teteje

Sárdi Anita Flóra

Szakosztály vezető (érdi, diósdi, tárnoki csoportok)
Telefon: 06-20/562-0165                                         


1997 óta táncolok akrobatikus rock and rollt, előtte néptáncot, jazz táncot, társastáncot tanultam és később foglalkoztam sportakrobatikával is.

2007-ben végeztem a Veszprémi Egyetem (most már Pannon Egyetem) angol nyelv és irodalom szakán, mint bölcsész és nyelvtanár.

Az akrobatikus rock and roll és sportakrobatika edzői képesítésemet 2004-ben szereztem meg a Testnevelési Egyetemen, azóta tánctanárként dolgozom.

2004-2007-ig Veszprémben tanítottam, majd az egyetem befejezése után hazaköltöztem Érdre és 2011-ig a Musztáng Sportegyesület edzőjeként igyekeztem megszerettetni az akrobatikus rock and roll-t minél több gyerekkel. 2012-től a Masters Sportegyesület érdi szakosztályát vezetem.

Párosban és formációban is versenyeztem már, jelenleg Felnőtt B kategóriában táncolok. Párommal, Sárdi Adriánnal a Magyar Válogatott tagjaként képviselhetem Magyarországot hazai és nemzetközi versenyeken is.
2011-ben a Ricsajok felnőtt nemzeti nagyformáció tagjaként Magyar Bajnoki címet nyertem, és megnyertük a Köztársaság Kupát is.
Párosban legjobb eredményünk Európa Kupa döntő 7. hely (Várna), illetve 2011-ben Magyar Bajnoki első hely, és 2012. január 1-jétől a Világranglista 3. helyén álltunk.
Tanítványaim több Magyar Bajnoki és Országos dobogós helyezést szereztek az elmúlt évek során és célom, hogy a jövőben is sikeres és sportszerető gyerekeket neveljek kezdő táncosaimból.