buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Sárfy Krisztina

Sárfy Krisztina
Edző – Masters SE

Telefon: 06-30/539-3212
e-mail: sarfy.krisztina@mastersse.hu


2012-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán, mint Sportedző.
Számomra mindig is sokat jelentett a sport, a mozgás. Ez az életem. 8 éves koromban ismerkedtem meg az akrobatikus rock and roll világával és 12 éven keresztül versenyeztem lányformációs és páros kategóriákban egyaránt.
2008-ban szereztem az első sikeres eredményemet az ausztriai Lányformációs Világbajnokságon, ahol a második helyet szereztük meg csapatommal. 2009-ben elnyertük a Magyar Bajnoki címet Felnőtt Nemzeti Nagyformáció kategóriában is.
2010-2011-ben a Magyar válogatott tagjaként belföldön és külföldön egyaránt versenyeztem Felnőtt páros „B” kategóriában. Háromszor is elnyertük az Országos Bajnoki címet, valamint a Magyar Bajnokságon a dobogó harmadik fokára állhattunk fel a táncpartneremmel.
2011. október 1-jén Németországban Európa Kupa Bajnokok lettünk, ezért nagy örömünkre abban az évben az Év Sportolójának választottak minket sportágunkban.

Pár éve foglalkozom gyerekek tánctanításával és célom, hogy tanítványaimmal megszeretessem a sportágat, tudásomat átadjam nekik és remek csapatként együtt dolgozva elérjék álmaikat, céljaikat a tánc világában.