Masters SE _VCS_044_Spirit_Fekete-kis

Akrobatikus Rock And Roll - Diósd

A legjobb helyen vagy, ha óvodás vagy iskoláskorú gyermekednek mozgásfejlesztő táncos foglalkozást keresel!

Tanai Eszter

Tanai Eszter és Rozgonyi Ágnes edzőink szeretettel várják a gyerekeket szeptemberben induló akrobatikus rock and roll tanfolyamainkra Diósdon!

Rozgonyi Ágnes-kis

Az akrobatikus rock and roll táncműfaj egy olyan vagány, modern, napjaink zenéire épülő sportág, ahol dinamikára, gyorsaságra, állóképességre, és atletikus erőnlétre tehetnek szert a gyerekek. Így ők edzéseinken szórakozva fejlődnek, barátkoznak és önbizalmuk is nő a tánc által.
Egyesületünkben hobbi és versenysportra egyaránt van lehetőség, de legfőbb célunk az egészséges életmódra nevelés és a közösség építése.  

A fellépések, versenyek izgulással teli oldala mellett, barátaikkal, edzőikkel és szüleikkel a gyerekek egy olyan élményt élhetnek át, amelyet máshol nem kaphatnak meg.
A csinos lányok csillogó fellépőruhái, a csajokat dobáló izmos fiúk, a tomboló közönség, a sok móka és humor mind olyan kelléke ennek a táncnak, amely a versenyeken elért eredményektől függetlenül széppé teszik azt.
Az edzések és közös élmények alkalmával tanítványaink életre szóló barátságokat kötnek, sportszerűséget, kitartást és küzdést tanulnak, továbbá megannyi szeretetet kapnak egymástól, edzőiktől és a közönségtől. Az érem a nyakukban pedig csak hab a tortán!

Tanfolyam helyszíneink Diósdon:

Óvodásoknak:
Diósd – DNS Sportközpont
edző: Tanai Eszter +36 30 639 6030
  • csütörtök 16:15-17:00
Iskolásoknak:
Diósd – Eötvös Iskola
edző: Rozgonyi Ágnes +36 30 561 3388
  • kedd, csütörtök 15:30-16:30, kezdők
  • kedd, csütörtök 16:30-17:30, haladók
Diósd – DNS Sportközpont
edző: Rozgonyi Ágnes +36 30 561 3388
  • hétfő, szerda 16:00-18:00, versenyző és fellépő csoport