Masters SE _VCS_044_Spirit_Fekete-kis

Akrobatikus Rock And Roll foglalkozások Pest megyében!

A legjobb helyen vagy, ha óvodás vagy iskoláskorú gyermekednek mozgásfejlesztő táncos foglalkozást keresel!

Kőhalmi Szűcs Réka edzőnk szeretettel várják a gyerekeket szeptemberben induló akrobatikus rock and roll tanfolyamainkra!

fbt

Az akrobatikus rock and roll táncműfaj egy olyan vagány, modern, napjaink zenéire épülő sportág, ahol dinamikára, gyorsaságra, állóképességre, és atletikus erőnlétre tehetnek szert a gyerekek. Így ők edzéseinken szórakozva fejlődnek, barátkoznak és önbizalmuk is nő a tánc által.
Egyesületünkben hobbi és versenysportra egyaránt van lehetőség, de legfőbb célunk az egészséges életmódra nevelés és a közösség építése.  

A fellépések, versenyek izgulással teli oldala mellett, barátaikkal, edzőikkel és szüleikkel a gyerekek egy olyan élményt élhetnek át, amelyet máshol nem kaphatnak meg.
A csinos lányok csillogó fellépőruhái, a csajokat dobáló izmos fiúk, a tomboló közönség, a sok móka és humor mind olyan kelléke ennek a táncnak, amely a versenyeken elért eredményektől függetlenül széppé teszik azt.
Az edzések és közös élmények alkalmával tanítványaink életre szóló barátságokat kötnek, sportszerűséget, kitartást és küzdést tanulnak, továbbá megannyi szeretetet kapnak egymástól, edzőiktől és a közönségtől. Az érem a nyakukban pedig csak hab a tortán!

Tanfolyam helyszíneink:

Sóskút Andreetti Iskola
Hétfő, szerda 15:30-16:30
 
Pusztazámor Andreetti Iskola
Kedd, csütörtök 15:00-16:00
 
Martonvásár Tóth Iván Sportcsarnok
Hétfő, péntek 17:00-18:00
 
Edző: Kőhalmi Szűcs Réka