buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Világversenyekre hangolva

Rangos nemzetközi erőpróbák várnak ősszel a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncosaira. Az érdi klub növendékei ennek megfelelően már augusztus végétől edzenek rendületlenül.

Sárdi Anita és Sárfy Krisztina edzők különböző korosztályú formációi és párosai,már a nyári nagy melegben sem lazsálhattak, hiszen a lehető legjobb formába kell lendülniük a közelgő hazai és nemzetközi seregszemlékre. Ezek közül kiemelkedik a szeptember 28-án, az ukrajnai Kharkivban tartandó serdülő világkupa, ahol párosban és páros formációban is lesz érdekeltsége a Mastersnek. Előbbiben a Barthos Bence-Ambruzs Kinga duóért, utóbbiban A Future Team részeként Gábor Lászlóért és Barthos Bencéért izgulhatnak az szurkolók.

A szeptemberi program repertoár számos fellépést is tartogat, szinte minden héten látható lesz a Masters valamely városi rendezvény színpadán, így többek között az Érdi Napokon is találkozhatnak a táncosokkal a helyiek.

Október aztán újfent kiemelt erőpróbát jelent a klubnak, konkrétan a Xpress lány egységnek, amely újoncként részt vesz ötödikén, Prágában a felnőtt női formációs világbajnokságon. Ezzel a viadallal nagyjából egy időben, hazai versenyen is lesz jelenése az akrósoknak: itt a Záhonyi Patrik-Szőke Kitti, a Gábor László-Solti Vivien, az Ölbey Vajk-Szalma Borka és a Koncsek József-Szalma Júlia páros, továbbá az Atomic, a First, a Jolly Joker, újoncként pedig a Rockets és az Xplosion formáció indul.

Itthon és külföldön is bizonyítanának az akrósok

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!