buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Átalakulva is a legjobbak között

Sűrű hétvégéje volt a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll versenyzőinek. Az új idényre némileg átalakult csapatok és párosok kickdance és területi bajnokságon, a kisgyerekek pedig klubok közti versenyen bontogatták szárnyaikat.

Aranyérmes lett a Jolly Joker formáció ladies dance kategóriában, a budapesti területi bajnokságon, vasárnap. A lányok ezúttal is színvonalas és magabiztos produkciót mutattak be. Harmadik helyezésekből sem volt hiány: junior párosban az új táncpartnerrel, Fazekas Noémivel (Rock and Magic) fellépő Barthos Bence végzett a dobogó legalsó fokán. Ugyancsak harmadik lett Gábor László a couple dance show versenyszámban, Barthoshoz hasonlóan új társsal, Cséri Karinával (B-Cool Dance Team). A children párosoknál ötödik helyen végzett a Koncsek József-Szalma Júlia duó.

A területi versennyel azonos helyszínen bonyolították le a kickdance bajnokságot, amelynek B kategóriájában harmadik pozícióban zárt a Motyovszki Milán-Tanka Sára children páros

A hétvége programját az egy nappal korábban rendezett klubok közti bajnokság tette teljessé, amely alkalmával mintegy háromszáz gyermek adott számot tudásáról Martonvásáron. A rendezvényen a Masters SE versenyzői is felléptek, hogy példát mutassanak a kisebbeknek.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!