buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Bankkártyás befizetés

Tudnivalók az online bankkártyás fizetési lehetőségről

Egyesületünkben a legtöbb edzés helyszín esetében rendezheti gyermeke tandíját online bankkártyával is. Ha gyermeke tandíját így szeretné fizetni, kérjük jelezze ezen szándékát az edzőnél, aki további felvilágosítást tud adni arról, hogy az adott helyszínen elérhető-e ezen szolgáltatásunk. A bankkártyás fizetéssel kapcsolatos további teendőkről az alábbiakban olvashat.

Első lépésben, ha gyermeke még nem tagja egyesületünknek, kezdeményezze tagfelvételét. Ezt a következő linken található űrlap (Belépési nyilatkozat) kitöltésével teheti meg: https://form.jotform.com/222434544518051
Ha kitöltötte az űrlapot, kérjük hajtsa végre a következő, második lépést is.

Második lépésben kérjük, regisztráljon egyesületünk webshopjába. A regisztrációt webshopunk nyitó oldalán végezheti el.

http://mastersse-befizetes.hu/

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a regisztráció jóváhagyása manuálisan történik, ezért némi időt vesz igénybe, így nem tud azonnal befizetést kezdeményezni. A jóváhagyás során ellenőrizzük, hogy gyermeke tagja-e egyesületünknek, vagy hogy a belépési nyilatkozata legalább elektronikus úton beérkezett-e egyesületünkhöz. Ha a regisztráció ellenőrzése sikeresen lezárult, akkor egy e-mailben értesítjük, hogy a webshopba való belépését engedélyeztük.

Harmadik lépésben, illetve a későbbiekben a regisztrációkor megadott e-mail és jelszó párosával tud belépni webshopunkba, ahol bankkártyával rendezheti gyermeke tandíját.

A Tandíj befizetés lépései: 1. A felső menüsorban a Helyszínekre kattintva válassza ki azt a helyszínt, ahová gyermeke jár edzésekre. 2. Az adott helyszínen belül válassza ki a heti óraszámot. 3. Helyezze a kosárba az így kiválasztott tanfolyamot (terméket). 4. Ellenőrizze a kiválasztott tanfolyamot, majd kattintson a Megrendelés gombra. 5. A fizetési és számlázási mód nem módosítható. Csak bankkártyával lehet fizetni. 6. Ellenőrizze a számlázási adatokat. A számla a gyermek nevére kell, hogy kiállításra kerüljön! 7. Fogadja el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót és kattintson a Megrendel gombra. 8. Fizesse ki a díjat a Simple Pay felületén.