buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Érdi Sport

Egyesületünk 2007-ben, az akrobatikus rock and roll és a sporttánc népszerűsítése és oktatása, valamint az érdi sportolási lehetőségek bővítése céljából alakult Sárdi Adrián vezetésével. Az évek során egyre több családhoz és gyermekhez jutott el a Masters Tánciskola híre, a kimagasló színvonalú táncoktatás és elért eredményeknek köszönhetően. Évről évre sok lelkes tanítvány érkezett hozzánk, és több elszánt edző is csatlakozott csapatunkhoz.

A hétköznapok alkalmával, több helyszínen – Érd, Diósd, Tárnok, Sóskút, Martonvásár, Őrmező – zajlanak edzéseink óvodás kortól a felnőtt korosztályig. Érd minden általános iskolájában van lehetőség csatlakozni kezdő és haladó tánctanfolyamaink egyikéhez. Ezzel az iskolai sportolási lehetőséggel igyekszünk megadni az esélyt az érdi gyerekek számára, hogy bárhol tudjanak csatlakozni egyesületünkhöz, bővítve az érdi sportolók közösségét. 

Klubunkban minden gyermek, óvodások és iskolások számára egyaránt lehetőség nyílik, hogy kipróbálják magukat ebben az izgalmas és látványos sportágban, a tánc világában, hobbi és versenyző szinten egyaránt. Edzőink által nyújtott szakértelemmel, színvonalas és játékos foglalkozások alkalmával adjuk át tanítványainknak a táncsport és a mozgás, valamint a közösséghez való tartozás szeretetét és fejlesztjük mozgásukat.