buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Az év legfontosabb versenyein táncoltak

Nemzetközi és hazai sikerekben is volt részük mostanában a Masters SE akrobatikus rock and roll táncosainak az elmúlt hetekben. A prágai világbajnokságon nyolcadik lett az Xpress felnőtt női formáció. Ugyanitt, de a világkupa küzdelmeiben negyedik helyen végzett a Záhonyi Patrik-Szőke Kitti (Musztáng SE) junior páros.

Még a csehországi versenyek előtt az ukrajnai Kharkivban szerepeltek az érdi táncosok, ahol Európa-bajnokságot és világkupát rendezték. A kontinenstornán a Gábor Lászlóval és Barthos Bencével felálló Future Team páros formáció ötödik lett junior korosztályban. Szintén keleti szomszédunkban bonyolították le a világkupát, amelyen a Barthos Bence-Ambrus Kinga (Island Rock SE) serdülő páros tizennyolcadik pozícióban végzett.

Folytatva a nemzetközi megmérettetések sorát, a szlovákiai Dunaszerdahely is otthont adott egy országok közötti viadalnak, amelyen nyolcadik lett a Gábor László-Solti Vivien junior páros.

Hazai porondon is volt jelenésük a Masters SE növendékeinek mostanában. Az őszi versenyidőszak első területi erőpróbáján, Pestszentimrén vendégeskedtek a sportolók, ahol aranyérmet nyert a Rockets formáció ladies dance plus kategóriában. A múlt hétvégén pedig a martonvásári sportcsarnokban rendezett háziversenyt a Masters, amelyen mintegy kétszáz kezdő és haladó akrobatikus táncos mutatta be tudása legjavát.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!