buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

torpikek.jpg

Egyesületünk

Egyesületünk 2007-ben, elsősorban az akrobatikus rock and roll és a sporttánc népszerűsítésére alakult Sárdi Adrián és Zsigmond Szilvia vezetésével. Ekkor még csak néhány tanítvánnyal rendelkezett a lelkes edzők vezette Masters Sportegyesület. Az eltelt évek során több edző is csatlakoztak csapatunkhoz, akiknek köszönhetően újult erővel, még nagyobb összefogással, sok-sok ötlettel és szakértelemmel bővült az egyesület.

Tanítványaink 2011-ig a Négy Muskétás Sportegyesület és a Musztáng Sportegyesület színeiben versenyezve értek el kiváló eredményeket. Bár ezen egyesületekkel az együttműködés továbbra is megmaradt, versenyzőink 2012-től már a saját színekben, a Masters Sportegyesület zászlaja alatt versenyeznek.

A Masters SE híres kimagasló színvonalú képzéséről, melynek köszönhetően tagjai és versenyzői számos versenyen értek már el kiemelkedő eredményeket. A sikerek között voltak Világ Bajnoki, Európa Bajnoki, Magyar Bajnoki címek és Világ Kupa győzelmek.

Versenyzőink sikereinek köszönhetően a Masters SE mára a magyar akrobatikus rock and roll sport egyik legeredményesebb egyesületévé vált.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!