buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Halmozták az érmeket az érdi akrobatikus rock and roll táncosok

Mindhárom versenyen, amin felléptek, érmeket gyűjtöttek a Masters táncosai.

Volt okuk örömre az érdi egyesület növendékeinek, hiszen remek hétvégét zártak. A budapesti területi versenyen aranyérmes lett az Antigravity junior nagyformáció, ezüstérmet ért a produkciója a Little Heroes juveniles és a Bambini children nagyformációknak. A dobogó harmadik fokáig táncolták magukat az Original juveniles és a Primary children kisformációk. Negyedikként végzett First junior, illetve a Treasure ladies dance kisformációk.

A Magyar Látvány Táncsport Szövetség Tavasz Kupáján ugyancsak összejött egy érdi aranyérem, méghozzá a The Magic of Egypt jóvoltából a junior csapat open kategóriában. Ugyanitt a Retro Party gyerek korosztályú együttes ezüstérmes lett openben.

A hétvége harmadik megmérettetésén, a Budapesti Kickdance Versenyen második helyen zárt a Show Time children kisformáció.

„Remekül szerepeltek az első területi versenyen csapataink új koreográfiáikkal, szinte mindenki dobogón végzett. Úgy gondolom, hogy az áprilisi, országos versenyen is hasonló éremesőre számíthatunk, hiszen nagyon keményen edzett minden táncosunk az elmúlt pár hónapban. Junior nagyformációnk, az Antigravity idén nemzetközi színpadon is versenyez majd, új kihívások és élmények várnak rájuk”

— értékelte az ÉrdMost.hu-nak a hétvégi történéseket Sárdi Anita, a Masters Sportegyesület vezetőedzője.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!