buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Hosszú kihagyás után ismét versenyen a táncosok

November óta először léptek fel a Masters Sportegyesület táncosai akrobatikus rock and roll versenyen. A Pestszentimrei Sportkastélyban megtartott területi bajnokságon a Jolly Joker szállította a legjobb érdi eredményt, hiszen a ladies dance kategóriában indult kisformáció ezüstérmes lett. 

A Jolly Joker mellett a korosztályt váltott First kisformáció is érdekelt volt a Pest megyei viadalon. A juveniles mezőnybe nevezett egység negyedik helyen zárt.

A párosoknál Koncsek József és Szalma Júlia produkciójáért lehetett szorítani. A serdülőknél debütáló kettős hatodik helyen végzett.

“Szalma Julcsiék először vettek részt a serdülő korcsoportban. Új koreográfiával készültek, amit szépen, pontosan kiviteleztek. A First is korosztályt váltott és új koreót tanult meg erre a versenyre. Volt ugyan pár rontás, de összességében büszkék vagyunk a csapatra. Már az is nagy dolog, hogy egyáltalán el tudtak indulni a területin. A Jolly szereplése is kérdéses volt, de szerencsére színpadra tudtak állni, ráadásul a tőlük megszokott fantasztikus tánccal és remek eredménnyel. Új csapattagokat és akrobatikai elemeket avattunk.” – értékelt Sárdi Anita vezetőedző. 

A Masters SE további hírei a www.masterse.hu weboldalon olvashatók.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!