buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Interjú egyesületünk elnökével, Sárdi Anita Flórával

Egyesületünk elnökével, Sárdi Anita Flórával, Kriszt Hajnalka, egy flottakezeléssel foglalkozó multinacionális cég HR vezetője készített interjút, melynek apropója a női példaképek bemutatása. Az interjú kérdéseket és Anita válaszait, itt olvashatjátok:

1. Az eddigi élet utadat figyelembe véve milyen (női) minőség segített téged a személyes kiteljesedésben? 
Bevallom nagyon szerencsésnek érzem magam, mert korán megtaláltam a hozzám illő sportot és egyben munkát is. A mai napig sportolóként tekintek magamra, ez az, ami a személyiségemet leginkább befolyásolta és most is meghatározza. 

2. Amikor nehézségekkel szembesülsz, mi segít túljutni? Milyen tanácsot adnál azoknak, akik éppen hullámvölgyben vannak? 
Nekem is sokat segítenek ebben a családom és a barátaim. Fontos, hogy merjünk segítséget kérni és ne problémaként hanem feladatként nézzük a helyzetet, amit egymást támogatva képesek vagyunk megoldani. Egyedül senkinek sem sikerülhet, ezért kell összefognunk és segíteni egymást a nehezebb időszakokban. A sport által megtapasztalhattam milyen a kudarc és a siker egyaránt és megtanultam, hogy ami rajtam múlik arra koncentráljak, ne a körülményekre. Ha én megtettem mindent ami tőlem telik akkor már elégedett vagyok, a külső tényezők nem hagyom, hogy befolyásoljanak. 

3. Az élethelyzeteink változásával a szenvedélyünk formája is sokszor megváltozik, ilyenkor könnyű elveszteni a tüzet. Mit üzensz a fiatal lányoknak / kisgyermekes anyukáknak, hogyan lehet a szenvedélyt ilyen megújult formákban is megőrizni? 
Nekem is volt olyan időszak az életemben amikor úgy éreztem elveszítettem a motivációmat. Úgy gondoltam amikor megszületett a kisfiam, hogy nem fogok tudni 100%-ot teljesíteni otthon és a munkámban is. Arra kellett rájönnöm, hogy nem is kell tökéletesnek lenni, lehet hibázni, lehet nemet mondani, ha valamit túl soknak érzek. Megtanultam, hogy nem kell nekem megváltani a világot, lehet másra bízni feladatokat és itt is a csapatom segített, akikkel egymást támogatva megtaláltuk az egyensúlyt. 

4. Nagyon sok táncoslány és női edző vesz körül a munkádból kifolyólag. Mit gondolsz, milyen mintát mutatsz nekik, mivel segíted, inspirálod őket? 
A mai napig keresem a kihívásokat, új sportokat, hobbikat próbálok ki, sokat olvasok, élvezem a munkámat és az életet. Igyekszem fejlődni és folyamatosan tanulni is. Sok időt töltök a szeretteimmel, a barátaimmal és a családommal is. Remélem, hogy ezt a példát látják és sajátítják el a gyerekek akikkel foglalkozom és ők is a folyamatos fejlődést, a tánc élvezetét és az emberi kapcsolatokat tartják majd fontosnak az életben.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!