buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Itthon nyertek ob-t az akrósok

Remek hétvégét tudhat maga mögött a Masters Sportegyesület. Az érdi akrobatikus rock and roll táncklub hat csapata és két párosa lépett fel a helyi rendezésű Magic Magyar Bajnokságon, összesen öt dobogós helyezést elérve. 

Harmadik alkalommal adott otthont az Érd Aréna az akrobatikus rock and roll magyar bajnokság fináléjának. A felnőtt és utánpótlás versenyen magas színvonal és remek hangulat volt tapasztalható. Lengyel Veronika főszervező, a Rock and Magic SE vezetője elmondta, hogy az Érd Aréna ideális otthonává vált az elmúlt évek során a Magic Magyar Bajnokságnak, így annak ellenére ide szervezték, hogy a csarnok rendkívül sűrű programja miatt nem volt könnyű megfelelő időpontot találni a lebonyolításra. A sportvezető hozzátette, hogy az év legfontosabb és legnívósabb versenyén több mint hétszázkilencven induló küzdött meg egymással a dobogós helyezésekért. 

Ebben a mezőnyben bizonyítottak az érdi Masters Sportegyesület párosai és csapatai. Nem is akárhogyan! Aranyérmes lett a Wait for it kisformáció a ladies contact style kategóriában, mint ahogyan a Militans is megnyerte a felnőtteknél ezt a versenyszámot, csak a nagyformációknál. A Jolly Joker kisformáció második helyen végzett a ladies dance mezőnyében, az Xpress nagyformáció pedig harmadikként végzett a ladies formation versenyszámban. A végső győzelemre is esélyes Rockets egy rontás után ötödik lett a ladies dance plus kategóriában, míg a junior girls formation egy nyolcadik helyezést hozott a Mastersnek az Atomic által. 

A párosok versenyében a serdülőknél 5. helyen zárt a Barthos Bence-Ambruzs Kinga kettős. A debütálóként középdöntőbe jutott Koncsek József-Szalma Júlia children páros tizenharmadikként fejezte be a szereplést. A Masters Sportegyesület vezetőedzője, Sárdi Anita elégedetten nyilatkozott a versenyt követően. Elmondása szerint minden érdi egység és páros igyekezett kihozni magából a maximumot és a lehető legjobb eredményt próbálta elérni. 

Az akrobatikus rock and roll versenyzőknek még nem ért véget a szezon, a magyar bajnokság szombaton folytatódik Pécsett, ahol újabb öt egység küzd a dobogós pozíciókért.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!