buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Jövő héten Kulcs Patikák Kupa Érden!

Ahogy arról már minden bizonnyal hallottatok, akrobatikus rock and roll országos ranglista versenyt rendezünk jövő hét szombaton, 11 órai kezdéssel. 

Öt lányformációs (ladies dance kisformáció, ladies dance plus kisformáció, ladies contact style kisformáció) és három páros (children, juveniles, junior) kategóriában hirdetjük meg a kupát, melyen természetesen a házigazda Masters növendékei is megmérettetik magukat. Az esemény délelőtt fél tízkor kezdődik a nevezéssel, majd 11 órakor maga a verseny is elstartol. 15 órakor Csőzik László, Érd polgármestere mond köszöntőt, mely után nem sokkal a finálék következnek.

Klubunk, a Masters Sportegyesület az ország egyik legnépszerűbb és legeredményesebb táncegyesülete, korábban már több sikeres érdi rendezvénynek volt házigazdája. Az egyesület elnöke, vezetőedzője Sárdi Anita, egykori magyar válogatott, magyar bajnok, Köztársaság Kupa-győztes, világranglista harmadik versenyző, a Magyar Táncsport Szakszövetség sportolói bizottságának korábbi tagja.

A versenyre a belépőket felnőtteknek 3.500 forintos, gyermekeknek 2.000 forintos áron lehet megvásárolni. Az elővételes jegyértékesítés már elindult az Érd Aréna honlapján, de természetesen a helyszínen is lesz lehetőség jegyet váltani.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az aktuális jogszabályok szerint csak VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL rendelkezők látogathatják a rendezvényt!

Szeretettel várjuk a szurkolókat és az érdeklődőket jövő szombaton!

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!