buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Kiváló eredmények nehéz időkben

Miközben a koronavírus járvány miatt ezer sebből vérzik a hazai sportélet, hosszú szünet után ismét országos versenyen léptek fel a Masters SE akrobatikus rock and roll táncosai. A sportolók három arany- és egy-egy ezüst-, valamint bronzérmet szereztek a pestszentimrei megmérettetésen.

Első helyen végzett a Militans (Tornádó-Masters) nagyformáció ladies contact style kategóriában. Ugyanebben a számban, de a kisformációk mezőnyében szintén aranyérmes lett a Wait for it (Tornádó-Masters).

A Home Alone junior páros formáció tagjaként ugyancsak első helyen zárt Barthos Bence, míg Gábor László második lett a Back to the Future formációval. Barthos Bence és Fazekas Noémi (Masters-Rock and Magic) bronzérmet szerzett a junior párosoknál.

Két hetedik helyezéssel vált teljessé a Masters hétvégi eredménysora: a Koncsek József-Szalma Júlia children páros és a Gábor László-Cséri Karina (Masters-B Cool) couple dance show duó végzett még az első tízben.

Az országos verseny kapcsán Sárdi Anita, a Masters SE vezetőedzője elmondta, hogy a tavaszi félév karanténos időszaka után újult erővel készültek a táncosok és már nagyon várták, hogy végre megmutathassák tánctudásukat a színpadon.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!