buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Megvan az idei harmadik magyar bajnoki bronzérmünk!

A Bambini szállította a Masters Sportegyesület harmadik magyar bajnoki érmét a 2023-as idényben. A children nagyformáció így teljessé tette a klub idei éremkollekcióját.

Azok után, hogy a Gyöngyösön rendezett juveniles és junior magyar bajnokságon bronzérmesek lettek az Original és a Little Heroes formációk, a gyáli lebonyolítású children és felnőtt magyar bajnokságon sem maradtak érem nélkül a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncversenyzői.

Az év utolsó zenés-táncos megmérettetésén a Bambini children nagyformáció állhatott fel a dobogó harmadik fokára, miután a lányok remek teljesítménnyel beverekedték magukat a fináléba. Ami pedig a további eredményeket illeti, a Primary children kisformáció negyedik, a Treasure ladies dance kisformáció nyolcadik helyen fejezte be a versengést.

„Maximálisan elégedettek vagyunk a táncosokkal, mindenki a legjobb formáját hozta. Betartottak mindent, amit kértünk tőlük. Úgy gondoljuk, méltó módon sikerült lezárni ezt az idényt. Nagyon büszkék vagyunk táncosainkra!” — nyilatkozta Bessenyei Enikő, a Masters SE akrobatikus rock and roll táncoktatója.

A Masters Sportegyesülethez kapcsolódó további hír, hogy a klub 2023. december 10-én 14 órától újra elvarázsolja a közönséget a Masters Karácsonyi Gálával. A rendezvényen több mint hétszáz akrobatikus rock and roll táncos lép fel, kezdve az óvodásoktól egészen a felnőttekig.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!