buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Ovifesztivál és félezernél is több akrós a februári Masters Kupán

Sorozatban második Masters Kupáját tartotta meg a Masters Sportegyesület a Martonvásári Tóth Iván Sportcsarnokban a hétvégén. Az akrobatikus rock and roll esemény történetében először Ovifesztiválra is sor került, rengeteg apró gyermek nagy-nagy örömére.

A délelőtti program a legkisebbek fellépésével kezdődött: a nyolc ovis csoport majdnem teltházas közönség előtt mutathatta be a színpadon mindazt, amit a óvodai foglalkozásokon elsajátított. Az Ovifesztivál résztvevőinek emléklappal, gyerekpezsgővel, csokoládéval, apró ajándékokkal tették emlékezetessé a szervezők a fellépést. „Úgy érzem, jól sikerült a rendezvény, jó kezdeményezésnek bizonyult. Nagyon ügyesek és egyben cukik voltak a picik.” – nyilatkozta Sárdi Anita, a Masters SE elnöke.

Az Ovifesztivált követően a versenyzői párosok és formációk vették birtokba a sportcsarnok küzdőterét. A házigazda Masters egységei közül a Treasure felnőtt, a First juveniles, valamint az Original children kisformáció is fellépett. „E három csapatunk jelenleg is készül a közelgő területi és országos versenyekre. Bizakodóak vagyunk az eredményességüket illetően, mert teljesen új, látványos koreográfiákkal, kemény munkát végezve hangolnak a megmérettetésekre.” – vélekedett Sárdi Anita.

A következő Masters Kupát, amely versenysorozattá avanzsálódik idén, március 19-én tartják, ugyancsak a martonvásári sportcsarnokban.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!