buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Parádés szerepléssel harmadik a Little Heroes

Bronzérmes lett a Little Heroes children nagyformáció az akrobatikus rock and roll országos versenyen, Pestszentimrén. Egy nappal korábban a Masters SE felnőtt táncosai a Militans aranyérméből is kivették részüket a húsz egyesület több mint négyszáz versenyzőjét felvonultató Kulcs Patikák Kupán, ladies nagyformáció contact style kategóriában.

A viadalon a házigazda egyesület egységei közül Koncsek József és Szalma Júlia juveniles párosa hetedik helyen végzett, míg a ladies dance plus kategóriában a Frenetic formáció tizenegyedik helyen zárt.

“Nagyon jó hangulatú verseny volt, a nézők pedig világszínvonalú produkciókat láthattak az Érd Arénában. Remek eredmények születtek, de a november végi magyar bajnokságon reméljük, tudunk még több dobogós helyezést elérni. Addig is keményen edzenek versenyzőink.” – összegzett Sárdi Anita főszervező, a Masters SE vezetőedzője.

A hazai verseny után a Masters SE táncosai vasárnap a Pestszentimrei Sportkastélyban mérették meg magukat a B Cool országos versenyen, ahol a Little Heroes children nagyformáció bronzérmet szerzett, az Antigravity juveniles nagyformáció ötödik, a First juveniles kisformáció tizedik helyen végzett.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!