buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Rajnai Barbara

Rajnai Barbara
Edző – Masters SE

Telefon: 06/70/778-0554
e-mail: rajnai.barbara@mastersse.hu


Hat éves koromban csöppentem bele az akrobatikus rock and roll világába. Az elmúlt évek során Veszprémben táncoltam formációs és páros kategóriákban egyaránt, azonban az élet a fővárosba sodort, így táncos pályafutásomat is itt folytattam. Aktív B kategóriás versenyzőként folyamatosan hazai és nemzetközi versenyekre járok. Idén Krakkóban és Genfben világkupákon szerepeltünk partneremmel. Jelenleg a világranglista 4. helyén állunk.
2012-ben végeztem az ELTE Pedagógia és Pszichológia kar Rekreáció Menedzser és Egészségfejlesztő szakán. Ugyanebben az évben kezdtem meg mester fokozatú tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán Sportturizmus szakirányon. Egyetemi éveim alatt megszereztem az akrobatikus rock and roll edzői képesítést is.
Edzői munkám során célom, hogy a gyerekekkel is megszerettessem az akrobatikus rock and rollt, az egészséges életmódot és a rendszeres sportolást, szórakoztató és játékos táncóráimmal. Remélem, hogy tanítványaim is sikeresek lesznek kedvenc sportágamban.