buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Remekeltek táncosaink az I. Online Magyar Kupán

Három arany- és két bronzéremmel zárták a Masters SE akrobatikus rock and roll táncosai az I. Online Magyar Kupát. Az öt résztvevő formáció közül valamennyien dobogós helyezésnek örülhettek.

Az I. Online Magyar Kupán első lett a Jolly Joker ladies dance kisformáció, a Wait for it (Tornádó-Masters) ladies contact style kisformáció, valamint a Militans (Tornádó-Masters) ladies contact style nagyformáció.

A képzeletbeli dobogó harmadik fokáig jutott a Frenetic (Masters-Island Rock) ladies dance plus kisformáció és a First juveniles kisformáció.

A párosok mezőnyében a Koncsek József-Szalma Júlia kettős hatodik helyen végzett.

Sárdi Anita vezetőedző: „Mindenkivel nagyon elégedettek vagyunk. Amit nem is vártunk, az a kicsik, a First harmadik helye. Ők korosztályt váltottak és ez az eddigi legjobb eredményük. Nagyon sokat fejlődtek az elmúlt pár hónapban. Fantasztikusan táncoltak. A Jolly-nak ez az első aranyérme a felnőttek mezőnyében. A Frenetic átalakult nemrég, új tagokkal indult a formáció és így jutott el a dobogóig. Párosunk is sokat fejlődött és a mostani hatodik helyezés jó eredménynek számít.”

Az I. Online Magyar Kupát rendhagyó módon szervezte meg az Acro Dance SE: az indulók előzetesen videókat küldtek be a felvett produkciókkal, amiket Balatonfüreden, élőben nézett végig és értékelt a zsűri, amelynek Sárdi Adrián is tagja volt pontozóként. Az eseményről maguk a versenyzők sem maradtak le, ugyanis élő közvetítés során ők is láthatták saját, iletve az ellenfelek táncait, természetesen a zsűrizéssel és az eredményhirdetéssel egyetemben.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!