buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Sárdi Anita Flóra

Masters SE – elnök

Telefon: 06-20/562-0165

e-mail: sardi.anita.flora@mastersse.hu

1997 óta táncolok akrobatikus rock and rollt, előtte néptáncot, jazz táncot, társastáncot, hiphopot tanultam és később foglalkoztam sportakrobatikával is. 14 éves korom óta tudom, hogy tánctanítással szeretnék foglalkozni, ezért az álomért dolgoztam, tanultam és nagyon örülök, hogy beteljesült. 2007-ben végeztem a Veszprémi Egyetem (most már Pannon Egyetem) angol nyelv és irodalom szakán, mint bölcsész és nyelvtanár, a nyelvtudást és az ott megszerzett pedagógiai tapasztalatokat azóta is hasznosítom. Az akrobatikus rock and roll és sportakrobatika edzői képesítésemet 2004-ben szereztem meg a Testnevelési Egyetemen, azóta tánctanárként dolgozom.

2004-2007-ig Veszprémben tanítottam, majd az egyetem befejezése után hazaköltöztem Érdre és 2011-ig a Musztáng Sportegyesület edzőjeként igyekeztem megszerettetni az akrobatikus rock and roll-t minél több gyerekkel.

2012-től a Masters Sportegyesület érdi szakosztályát vezetem, mint vezetőedző. Párosban és formációban is versenyeztem már, 2013-ig Felnőtt B kategóriában táncoltam. Párommal, Sárdi Adriánnal a Magyar Válogatott tagjaként képviselhettem Magyarországot hazai és nemzetközi versenyeken is.

2011-ben a Ricsajok felnőtt nemzeti nagyformáció tagjaként Magyar Bajnoki címet nyertem, és megnyertük a Köztársaság Kupát is. Párosban legjobb eredményünk Európa Kupa döntő 7. hely (Várna), illetve 2011-ben Magyar Bajnoki első hely, és 2012. január 1-jétől a Világranglista 3. helyén álltunk.

2012-ben a Magyar Táncsport Szakszövetség sportolói bizottságának tagjaként képviseltem a sportolók érdekeit. Tanítványaim több Magyar Bajnoki és Világbajnoki címet illetve dobogós helyezést szereztek az elmúlt évek során és célom, hogy a jövőben is sikeres és sportszerető gyerekeket neveljek kezdő, haladó táncosainkból. Kisfiam születése után pár évig az egyesület háttérmunkájában, a tanfolyamok szervezésében vettem csak részt, 2019-től ismét tanítok, gyermek párosok és formációk koreográfiáit írom és a többi edző munkáját segítem, ahol csak tudom.
Hiszek a csapatmunkában és abban, hogy a sport által a gyerekek nemcsak egészséges környezetben, hasznosan töltik szabadidejüket, de életre szóló élményekkel és barátokkal is gazdagodnak.