buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Valamennyi csapatunk döntőzött

Kétszer állhattak dobogóra a Masters SE táncosai az akrobatikus rock and roll magyar bajnokságon. Ezzel párhuzamosan kickdance versenyt is tartottak, amelyen duplán bearanyozódtak az érdi sportolók.

Esemény- és eredménydús hétvége van a Masters Sportegyesület akrobatikus rock and roll táncversenyzői mögött. A magyar bajnokságot Egerben rendezték, amelyen ezüstérmet nyert az Original children kisformáció, míg az Antigravity (Masters-Tornádó) juveniles nagyformáció harmadik lett. Érmet ugyan nem szerzett, de az előzőekhez hasonlóan egyaránt döntőbe jutott az ötödik helyen zárt First juveniles kisformáció, továbbá a hetedikként végzett Treasure (Masters-Island Rock) felnőtt dance kisformáció.

Szintén a hétvégén rendezték az aktuális kickdance bajnokságot, ezúttal a budapesti Patonyi László Sportcsarnokban. A Masters remek eredményekkel zárta a táncversenyt, miután a Little Heroes juveniles nagyformáció és a Schwarczenfeld Ádám-Gergulecz Luca children páros egyaránt aranyérmes lett.

„A táncosok nagyon jó formában voltak, gyönyörű produkciókat láthattunk minden csapattól. A hangulat is remek volt, hatalmas szurkolótáborral érkezett a Masters versenyzői csapata. Gratulálunk mindenkinek az év legnívósabb hazai versenyén és a kickdance bajnokságon nyújtott teljesítményért, illetve köszönjük a szülőknek az egész napos kitartást, szurkolást!” – összegezte gondolatait Sárdi Anita klubelnök a hétvége versenyei kapcsán.

További fényképek megtekinthetőek a Masters SE Facebook-oldalán, IDE kattintva.

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!