buboreklogo ket szinu

2030 Érd

Alsó u. 71.

info@mastersse.hu

Véget értek a napközis táborok

Négy helyszínen, Érden, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában, Diósdon, a DNS Sportközpontban, Tárnokon a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában, valamint az Őrmezei Közösségi Házban az elmúlt hetekben hat turnusnak rendezett nyári napközis tábort a Masters SE.

Mindegyik helyszínen minden turnus nagy létszámban zajlott és a résztvevő akrobatikus rock and roll táncosok is jól érezhették magukat a különböző szórakoztató programokkal, hiszen a gyakorlás mellett a szabadidős tevékenységekre is jutott idő. Ennek köszönhetően a táborozók az Érd Aréna uszodájába is ellátogattak, majd a turnusok végén megmutathatták a szülőknek, mit tanultak a héten.

“Nagyon örültek neki, hogy ilyen tartalmasan telt a nyár” – kezdett bele Sárdi Anita, a Masters SE elnöke, kiemelve, a táborokban próbálják egyensúlyban tartani a gyakorlásokat a színes programokkal, hiszen a táborok a koreográfiák csiszolására és új elemek gyakorlására is kiválóan alkalmasak, ugyanakkor a nyári időszak nem csak erről szól a gyermekeknek.

„Délelőttönként vetélkedőket tartottunk, aztán egy óra táncfoglalkozás szerepelt a programban az olyan játékok mellett, mint a vízicsata, a csapatvetélkedők vagy a sportjátékok” – ismertette a nyári táborok programját a Masters SE elnöke.

“Alapvetően az egyesület akrobatikus rock and roll táncosai vettek részt a táborban, de abszolút vegyesen. Voltak kezdők, haladók és versenyzők, de voltak óvodások és általános iskolások is, illetve néhány teljesen új gyerkőc is csatlakozott” – jegyezte meg Sárdi Anita, hozzáfűzve azt is, hogy a napközis táborok után, július végén Agárdon több mint ötven résztvevővel újabb, immár ottalvós tábort szerveznek, de itt már nagyobb hangsúly lesz az edzéseken, hiszen az edzőtáborban a várhatóan szeptember végén rajtoló őszi évadra készülnek a Masters SE táncosai.

(Fotó: Facebook.com/Masters SE)

Tetszik? Kérjük, bátran oszd meg!

Megosztás a Facebookon
Megosztás a Twitteren

szólj hozzá te is!